Elin Wendel

Mina bästa reafynd!

Jag tänker verkligen på att handla medvetet, långsiktigt och hållbart. Jag försöker att handla kvalitet som håller länge, vilket i sig är hållbart, men även gärna hållbara material. Så tänker jag både när det kommer till oss men även till Lily. Det jag tänker på när det är mellandagsrea eller rea är att inte handla något jag inte hade tänkt annars, att inte bli lurad av det där röda priset. Nu när det är mellandagsrea är det perfekt att fylla på Lilys garderob inför våren i storlek 6-9 månader, hon är ju faktiskt snart hela sex månader. Efter att ha provat lite olika märken och butiker är Livly fortfarande vår favorit, så mjuka och fina plagg. Så inför mellandagsrean tittade jag på lite olika plagg som jag nu passat på att klicka hem.

Pyjamasar är något som verkligen går åt hemma hos oss och Livly har flera fina på rea. Den här fick Lily på julafton och på rean klickade jag även hem den här och den här. Lily har flera plagg i deras puderrosa färg som ni ser på bilden nedan, så även den här söta footien med volang i samma färg fick flytta in. Och slutligen fyndade jag en ljuvlig liten ljusrosa klänning med rosett på halva priset till Lilys ettårsdag på Babyshop, men som tyvärr hunnit sälja slut. Nu väntar jag på att alla dessa söta plagg ska komma hem och så längtar jag efter att vika iordning de i huset i Lilys fina skötbord så småningom!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats